Slide

Spiertesten en biosensor

Het lichaam communiceert. Eigenlijk doet het dat altijd, maar meestal luisteren we niet zo goed. Naast dat het lichaam communiceert, heeft het een eigen wijsheid, dus als je goed leert luisteren kun je veel klachten op een makkelijkere manier verhelpen.

Spiertesten en testen met de biosensor zijn middelen om te communiceren met het lichaam en te achterhalen wat de oorzaak is van bepaalde klachten. Hierdoor kunnen (vaak onbewuste) patronen duidelijk worden.

Via spiertesten en/of de biosensor is het mogelijk blokkades in het 13-voudig chakra-systeem op te sporen. Deze methodes zijn te gebruiken om inzicht te krijgen in allerlei klachten, kwalen en belemmerende patronen. Chakra’s zijn energieknooppunten en staan in verbinding met de aura. De aura is ons energiesysteem, een energieveld waarmee ieder levend wezen omgeven is. Er is een uitwisseling van energie tussen de chakra’s en de aura.

Klachten kunnen zowel emotioneel als lichamelijk van aard zijn, zoals angsten, onzekerheid, stress, vermoeidheid, depressie, minderwaardigheid, gebrek aan eigenwaarde, hoofdpijn, trauma.

De resultaten die uit de test komen worden besproken om een stuk bewustwording mee te geven waardoor meer zicht komt op de onderliggende oorzaken. Daarna wordt gewerkt aan het losmaken en loslaten van de onderliggende blokkades en oude structuren.

De behandeling bestaat uit de volgende elementen:
– Spiertesten en/of testen met de biosensor van de 13 chakra’s
– Bespreken van de resultaten
– Werken aan de klachten

Het is ook mogelijk om een consult te krijgen ter ondersteuning op jouw bewustwordingsweg, klachten hoeven niet altijd een aanleiding te zijn.

Deze methodes kunnen ook gebruikt worden voor de behandeling van baby’s en kinderen.

Menu