Slide

Marian van Vught

Een liefdevolle en geduldige begeleider die recht vanuit haar hart spreekt en jou rustig en met humor tot eigen inzichten laat komen. Iemand die je ondersteunt op jouw weg naar bewustwording.

De Liefde..  dat is de rode draad in haar leven, het onderdeel dat altijd aanwezig was. Wat er ook gebeurde, hoe pijnlijk of vreugdevol haar leven op dat moment ook was, de Liefde was daar, altijd.

Dat is dan ook wat ze uitdraagt door haar werk bij Praktijk Surya. Zij laat jou zien dat je de liefde in jezelf kan ontdekken en laten groeien. Ze ondersteunt je bij het ontdekken van jezelf en het komen bij jouw bron. Daardoor kun je werkelijk worden wie je bent, ongeacht wat er op dat moment in je leven speelt. Door de weg van bewustwording te bewandelen kun je leren vanuit de liefde op jouw pad te komen en blijven.

De consulten die ze aanbiedt zijn gevormd vanuit haar eigen bewustzijnsontwikkeling, de informatie uit de Aquariusmystiek en De Nieuwe Energie die ze de afgelopen twee decennia middels vele trainingen en opleidingen heeft ontwikkeld en opgebouwd.

Ze heeft altijd het gevoel gehad dat er meer moest zijn in het leven. Haar zoektocht begon in de negentiger jaren. Ze heeft de NEI-en NLP opleiding gevolgd en vanaf 2002 is een verdieping tot stand gekomen binnen de Aquariusmystiek en het werk van Sonia Bos. Door middel van vele trainingen en cursussen ontwikkelde zij zich verder en was ze betrokken bij het bekrachtigen van de Aquariusblauwdrukken.
Bij Aleiah van der Zant, die werkt vanuit De Nieuwe Energie, volgde ze nadien vele trainingen waardoor haar bewustzijn verder mocht groeien en ze steeds meer licht en liefde in zichzelf draagt. Ze bewandelt haar weg met de liefde als haar grootste inspiratiebron.

Menu